Municipiul Suceava

Câte un dispozitiv de dezinfectare la fiecare scară de bloc

> Bazarul nu se va redeschide pe 1 aprilie, măsura survenind Ordonanţei Militare nr. 4, prin care toate activităţile comerciale de acest gen sunt suspendate

 Primăria Suceava face tot ce este posibil pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Primarul Ion Lungu a anunţat, într-o nouă intervenţie prin intermediul mijloacelor de socializare, că în această săptămână continuă dezinfectarea străzilor şi trotuarelor. În plus, odată cu publicarea Ordonanţei Militare nr. 4, acţiuni de dezinfectare vor fi făcute inclusiv la nivel de scări de bloc.

„Mulţi dintre suceveni au solicitat acest lucru, dar până acum nu am avut baza legală. Vom dezinfecta în toate cartierele, între blocuri, inclusiv în scările de bloc. Vom prezenta un grafic pentru toate asociaţiile de proprietari, asupra modului în care se va executa dezinfectarea în cartierele municipiului. Potrivit Ordonanţei Militare, va trebui montat câte un dispozitiv de dezinfectare la fiecare scară de bloc. Vom vedea ce vom găsi pe piaţă şi ne vom conforma” a subliniat Lungu, adăugând că păstrează permanent legătura cu Direcţia de Sănătate Publică şi Ministerul Sănătăţii.

Primarul a ţinut să-i anunţe pe comercianţii din Complexul comercial „Bazar” că acesta nu se va redeschide pe 1 aprilie, aşa cum s-a avansat iniţial. Amânarea survine Ordonanţei Militare nr. 4 de duminică, prin care toate activităţile comerciale de acest gen sunt suspendate. „Activitatea în bazar va fi suspendată pe perioada situaţiei de urgenţă” a reliefat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: