244 de pacienţi internaţi în sectorul Covid-19

> Secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare, pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent

Conducerea interimară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava a anunţat, ieri, că, din totalul celor 330 de pacienţi ai unităţii spitaliceşti, 244 sunt internaţi în sectorul Covid-19, iar 86 sunt internaţi cu alte afecţiuni.

Sursa citată precizează într-un comunicat de presă că în sectorul Covid funcţionează punctul de triere a pacienţilor suspecţi de infecţie cu Covid-19, deservit de medicii UPU Suceava.

Conducerea SJU a transmis că în cursul zilei de duminică a fost instalat un al treilea punct de triere situat în curtea spitalului, în proximitatea centralei termice, care va permite accesul rapid al pacienţilor suspecţi la examenele CT pulmonar, în Departamentul de Radiologie al SJU Suceava

Se precizează că se menţine o comunicare eficientă cu DSP Suceava în vederea transmiterii testelor pentru Covid-19 şi se asigură continuitatea asistenţei medicale în sectorul Covid-19, precum şi serviciul de gardă în clădirea spitalului nou.

„Secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent. Întregul personal medical, precum şi din serviciile administrative care asigură continuitatea activităţii la Spitalul Judeţean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenţă medicală de calitate pacienţilor noştri” se mai arată în comunicatul semnat de managerul interimar al SJU Suceava, dr. Florin Filip şi de directorul medical, dr. Doina Elena Ganea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: