Handbal masculin

Tinerii juniori suceveni nu sunt chiar în vacanţă

Una dintre cele mai performante formaţii sucevene ale momentului este echipa de handbal masculin juniori II a CSU din Suceava. Gruparea pregătită de profesorul Vasile Boca a terminat seria A pe poziţia a doua, la egalitate de puncte cu liderul LPS Iaşi, şi se află pe locul secund în grupa valoare I după CSŞ Medgidia.

„Am câştigat primele două jocuri din grupa valoare la diferenţe de scor mari şi eram pe val, cum se spune. Urma să întâlnim pe teren propriu liderul CSŞ Medgidia când s-a declanşat pandemia cauzată de coronavirus.

Tinerii noştri sunt puţin frustraţi şi dezamăgiţi, dar realizează faptul că nu este de glumit, mai ales că ei nu au avut parte de situaţii dramatice în viaţa lor, până acum. Sportivii noştri realizează faptul că ei nu sunt chiar într-o vacanţă şi trebuie să facă exerciţii fizice acasă. Discutăm telefonic cu toţi elevii noştri şi le-am făcut, pe cât posibil, un program de antrenamente de forţă.

Este foarte complicat pentru tinerii noştri jucători să conştientizeze ce se întâmplă, mai ales că fac handbal de câţiva ani buni şi asta era viaţa lor. Sper ca pandemia să se termine cât mai curând şi să revenim pe teren. Va fi extrem de dificil şi este greu de prevăzut ce se va întâmpla. La noi toată lumea este sănătoasă şi dorim ca toată lumea să fie la fel”, a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin juniori II CSU din Suceava, Vasile Boca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: