Rugbi

Sportivii de la CSM Suceava se pregătesc individual, acasă

Singura echipă suceveană care nu a apucat să dispute niciun meci oficial în acest an este cea de rugbi seniori. Dacă handbaliştii, voleibaliştii şi chiar fotbaliştii suceveni au simţit puţin fiorul unei partide de campionat, jucătorii cu balonul oval doar s-au pregătit în perspectiva reluării sezonului 2019-2020. Acum, antrenamentele şi bucuria întâlnirii cu colegii de echipă au devenit o amintire din cauza pandemiei cauzate de coronavirus. Şi lucrurile se tot pierd în ceaţă.

„Sunt momente extrem de dificile pentru noi. Jucătorii noştri sunt sportivi adevăraţi, ei se pregătesc la domiciliu, aşa cum pot, şi vă daţi seama că duc dorul competiţiilor adevărate. E mai greu de făcut duble cu hârtia igienică pentru rugbişti, însă se pare că mai încearcă, cu grijă la obiectele fragile din casă, să mai trimită sulul printre buturi improvizate.

Nu este de glumit cu acest virus periculos şi este extrem de greu de anticipat când vom mai avea parte de un meci adevărat la Suceava pentru că, realizaţi cum arată o grămadă la rugbi din punct de vedere al contactului fizic în condiţiile complicaţiilor cauzate de Covid-19.

În acest moment, importantă este sănătatea tuturor şi încrederea că acest coşmar se va încheia cât mai curând”, a spus antrenorului echipei de rugbi CSM Suceava, Marius Colţuneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: