Sâmbătă, 28 martie

Şase angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean, infectaţi

Şase angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava au fost infectaţi cu noul coronavirus, a anunţat, sâmbătă, preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” din România, Gheorghe Chiş.

Gheorghe Chiş a spus că în serviciile de ambulanţă din ţară sunt mai mulţi angajaţi confirmaţi Covid-19 şi foarte mulţi în carantină, cei mai mulţi confirmaţi fiind la Suceava.

La SAJ Suceava se înregistrau şase cazuri de infecţii cu noul coronavirus, din care patru asistenţi medicali şi doi ambulanţieri, care sunt în izolare.

Liderul judeţean al Sindicatului Ambulanţa Suceava, Daniel Feher, ne-a confirmat informaţiile. El a arătat că le-a transmis colegilor „să se să protejeze cât pot” în această perioadă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: