Numărul sucevenilor amendaţi pe străzi, în creştere

Poliţiştii suceveni au transmis alte informaţii referitoare la sucevenii amendaţi pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3.

Astfel, în cursul zilei de joi, au fost aplicate 197 de amenzi, în valoare de aproape 335.000 lei, persoanelor care au circulat pe străzi încălcând ordonanţa.

O altă sancţiune, în valoare de 5000 lei, a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura autoizolării.

Comisarul-şef de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, a declarat că speră ca toată lumea să înţeleagă că aceste măsuri sunt „în interesul nostru, al tuturor, şi al celor dragi nouă”. „Facem apel încă o dată către cetăţeni să respecte restricţiile de deplasare şi să apeleze la completarea declaraţiilor pe propria răspundere doar în situaţiile limitativ prevăzute” a precizat Epureanu.

„Ca poliţişti ne facem datoria şi încercăm să înţelegem toate situaţiile şi să le abordăm profesionist, dar şi uman. Spre exemplu, aseară, în jurul orei 23, un cetăţean, care a revenit din Italia, avea asupra sa câinele de companie şi 30 de papagali. Conform procedurii, cetăţeanul a fost preluat în convoi de echipaje de poliţie şi condus spre locul de carantinare. Printr-o colaborare foarte bună cu partenerii sociali, «Casa lui Patrocle» şi alţi oameni cu suflet şi disponibilitate, poliţiştii au găsit soluţii şi pentru animalele de companie” a declarat el. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: