Împreună pentru #Suceava – Strângere de fonduri contra pandemiei Covid-19 din Suceava

Enache Pirtea & Asociaţii, Grip ADS, Spectrum Medical Center, Asociaţia Pompierilor Bucovineni, SIG Consulting, Multimedia Factory şi Asociaţia Comunitară Bucovina fac apel către cetăţeni spre mobilizare şi unitate pentru această urgenţă locală, naţională şi internaţională, spre binele nostru, al tuturor. Acum este momentul să fim solidari şi să oprim împreună extinderea virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul donaţiilor. Campania se desfăşoară şi cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Sibiu care, pe lângă platforma necesară strângerii fondurilor, ne-a pus la dispoziţie şi expertiza unui fundraising (strângere de fonduri – n.red.) de succes la nivelul comunităţii sibiene, reuşind să colecteze, până la acest moment, un milion de lei în sprijinul luptei pe care şi Spitalului Judeţean Sibiu o duce cu pandemia Covid-19.

Organizatorii afirmă că „este momentul să ne gândim la cei mai vulnerabili dintre noi, cei mai expuşi la pandemia Covid-19. Primii dintre ei sunt cadrele medicale care intră zi de zi în contact cu pacienţii, oferindu-le ajutorul de care au nevoie. În acest moment este nevoie, în primul rând, să le oferim acestor oameni posibilitatea de a-şi practica meseria în siguranţă pentru a putea ajuta cât mai mulţi suceveni.

Aşadar, este important să ajutăm personalul medical din cadrul unităţilor sanitare din judeţ cu echipamente şi produse care, la momentul actual, pot face diferenţa între viaţă şi moarte. Menţionăm că suntem la curent cu redistribuirea unor fonduri la nivel local din partea autorităţilor publice sucevene, precum şi cu celelalte iniţiativele voluntare, dar considerăm că este nevoie de sprijinul tuturor în aceste clipe, iar ajutorul societăţii civile poate face diferenţa şi poate fi nepreţuit.

Menţionăm, totodată, că produsele şi echipamentele necesare unităţilor sanitare vor fi achiziţionate de iniţiatorii campaniei şi apoi donate, asigurând transparenţa totală a tranzacţiilor şi achiziţiilor.

Dorim să accentuăm, în acelaşi timp, că această campanie nu este despre dificultăţile şi neajunsurile sistemului medical de stat din România, ci despre importanţa unei comunităţi unite în prevenirea unei tragedii” se arată în comunicatul organizatorilor.

Fondurile care vor fi strânse în urma prezentei mobilizări vor fi alocate exclusiv judeţului Suceava.

„Suceava are nevoie de 1,5 milioane lei! Dacă fiecare locuitor al judeţului nostru ar dona 15 lei, am strânge o sumă importantă într-un timp scurt. Dar cum ar fi dacă fiecare dintre noi ar dona 100 de lei? Am reuşi să oferim un ajutor imens, atât medicilor din prima linie şi nu numai, cât şi pacienţilor, mai ales celor puternic afectaţi” mai transmit organizatorii.

Pagina pentru donaţii (inclusiv plata cu cardul): http://maratonsibiu.ro/impreuna-pentru-suceava

La detaliile transferului se specifică: PENTRU SUCEAVA.

Beneficiar: Fundaţia Comunitară Sibiu.

Cont LEI: RO72RNCB0227130116020001, deschis la BCR Sibiu;

Cont EURO: RO18RNCB0227130116020003, cod SWIFT: RNCBROBU, deschis la BCR Sibiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: