Două gospodării din comuna Frumosu, în pericol de a fi distruse de un incendiu

 > Pompierii au salvat casele, dar au ars mai multe anexe

Un incendiu puternic a cuprins două gospodării din satul Deia, comuna Frumosu.

Focul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la anexele gospodăreşti din două gospodării, cu pericol de propagare la casele de locuit ale celor doi proprietari.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, incendiul a fost lichidat la ora 7.10.

Până atunci, însă, la prima gospodărie au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 72 mp, o magazie din lemn pe 24 mp, circa două tone de furaje şi bunuri gospodăreşti. S-a degradat o suprafaţă de aproximativ 10 mp din pereţii locuinţei.

La al doilea proprietar au ars adăpostul de animale pe 40 mp, o şură din lemn pe 32 mp, un atelier de tâmplărie pe 20 mp, o magazie din lemn pe 20 mp şi scule electrice. Şi aici, pereţii casei s-au degradat pe 6 mp.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, din prima gospodărie menţionată, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Nu s-au înregistrat victime. Pompierii au salvat casele celor doi proprietari, cu bunurile aferente. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: