Arhiepiscopia donează Spitalului Judeţean un aparat şi kituri de testare Covid-19

Arhiepiscopia a achiziţionat două aparate necesare depistării virusului SARS-Cov-2, din care unul Real Time PCR, precum şi 2.000 de kituri de testare, care vor ajunge la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava.

În informarea trimisă spitalului, Părintele Arhiepiscop Pimen scrie că iniţiativa este motivată de „dorinţa de a veni în sprijinul Spitalului Judeţean şi a populaţiei sucevene, dat fiind că parcurgem o perioadă de grea încercare”.

În Bucovina de Sud (Suceava) şi cea de Nord (Cernăuţi) s-au întors mulţi români care lucrau în afara ţării şi se preconizează că numărul de cazuri va continua să crească.

Pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei se anunţă că bateria de testare va ajunge la spital în aproximativ opt zile. „E vreme de rugăciune, dar şi de multe fapte bune!” se arată în postare.

Şi Episcopia Huşilor s-a implicat în achiziţionarea unui astfel de aparat pentru Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Valoarea lui este de aproximativ 20.000 de euro. (Basilica.ro)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: