Wizz Air a suspendat cursele Suceava – Luton până la 30 aprilie şi Suceava – Memmingen până la 8 aprilie

Wizz Air a anunţat ieri că, începând cu data de 25 martie 2020, ora locală 23, suspendă toate rutele care conectează România cu Franţa şi Germania până pe 8 aprilie inclusiv. Măsura este cauzată de restricţiile impuse de autorităţile române zborurilor comerciale operate între aceste ţări, în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Totodată, ca urmare a restricţiilor de călătorie de pe teritoriul Europei, Wizz Air suspendă zborurile de la Londra – Luton la Constanţa, Satu Mare, Suceava şi Târgu Mureş, începând de miercuri şi până pe 30 aprilie 2020 inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe Wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client Wizz 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele.

„Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricţii de călătorie clienţilor şi îi asigură că siguranţa şi binele pasagerilor şi ale echipajului rămân principalele priorităţi ale companiei” se precizează în comunicatul de presă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: