Sunt dezinfectate toate străzile şi trotuarele din municipiul Suceava

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, joi, că, zilnic, în municipiul Suceava, au loc acţiuni de dezinfecţie, în această perioadă fiind suplimentate, pentru a se evita răspândirea infecţiei cu Covid -19.

„Astăzi ajung în oraş 20 de tone (din 34) de soluţie pe bază de clor (Hypofoam – dezinfectant spumant puternic clorinat), cu care dezinfectăm toate străzile şi trotuarele din oraş, dar şi toate spaţiile publice” a spus Lucian Harşovschi.

El a mai declarat că operatorii de salubrizare continuă ridicarea deşeurilor conform programului.

„Toate punctele de colectare, coşurile stradale, utilajele de colectare, echipamentele şi mijloacele de transport implicate în activitatea de salubrizare sunt igienizate şi dezinfectate. Angajaţii sunt echipaţi cu combinezoane, măşti şi mănuşi pentru a evita orice risc” a adăugat viceprimarul.

El a subliniat că toată lumea trebuie să rămână în casă, pentru a se limita epidemia.

„Trecem prin momente dificile, dar am încredere că împreună le vom putea depăşi. În continuare, vă rog să rămâneţi în casă!” a spus Harşovschi. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: