Ştefan Mandachi îi roagă pe toţi proprietarii de pensiuni, hoteluri, hosteluri, aparthoteluri să le pună gratuit la dispoziţia medicilor, aşa cum a făcut el

 > Situaţia e mult mai disperată decât se vede la televizor sau când dai scroll pe Facebook, spune omul de afaceri sucevean

 Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a solicitat – la cererile repetate ale medicilor – proprietarilor de pensiuni, hoteluri, hosteluri, aparthoteluri, să le pună gratuit la dispoziţia medicilor, pentru că este mare nevoie de locuri de cazare, astfel încât personalul medical să nu mai meargă în familii pentru a le pune în pericol.

„Iniţial, am pus hotelul meu gratuit la dispoziţia cadrelor medicale/militare/asistente fără să vizez vreun alt hotel din Suceava sau România. Nu-i treaba/grija mea ce fac alţii, ci îmi văd de borşul meu. Dar de câteva zile am fost rugat insistent (de mai multe ori, chiar şi în scris) de către medici din Suceava să fac un video în care să rog hotelierii să deschidă porţile (dacă s-ar putea gratuit, nu cu plată de la stat)” a arătat Ştefan Mandachi.

El mai transmite că a fost sunat de reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, care i-au solicitat acelaşi lucru, iar, pe cale de consecinţă, a încropit în câteva ore un clip.

„Am luat şi imagini din filmul meu documentar şi le-am lipit de alte imagini de azi. Tot ceea ce este filmat în exterior s-a filmat acum un an” a precizat Mandachi, care a subliniat că acum stă în casă şi nu iese nicăieri.

„Rog pe toţi proprietarii de pensiuni, hoteluri, hosteluri, aparthoteluri să înţeleagă gravitatea momentului şi să accepte provocarea. Am ales hotelurile din oraşele menţionate întrucât reprezentanţii ministerului au spus că acolo sunt cele mai mari nevoi acum: Suceava, Cluj, Iaşi, Constanţa, Timişoara. Dar poate găsim îngăduinţă şi la celelalte oraşe sau comune din ţară. Ţineţi minte: acum o săptămână, în Suceava erau vreo doi infectaţi. Unii stăteam liniştiţi şi mergeam la fotbal. În orice clipă, oraşul vostru poate ajunge ca Suceava. Help us!” a transmis Mandachi.

El spune că Suceava este Lombardia României.

„Situaţia e mult mai disperată decât se vede la televizor sau când dai scroll pe Facebook. De mâine (joi – n.red.) voi începe oficial o strângere de fonduri. Aveţi puţină răbdare, până pe la ora 14 sper să reuşim să lansăm un video de promovare pentru donaţii” a precizat Mandachi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: