Primii 153 de suceveni care au fost amendaţi pentru că au umblat fără motiv pe străzi

> Amenzile variază între 100 şi 5.000 lei

 Ordonanţa Militară nr. 3 a intrat în vigoare recent, iar în judeţul Suceava deja au fost amendate 153 de persoane, care au ignorat-o. Reamintim că, începând cu data de 25 martie, ora 12, deplasarea pe străzi este restricţionată şi permisă doar în cazuri absolut necesare, precum mersul la muncă, după produse alimentare sau consultarea medicală de urgenţă.

Comisarul-şef de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, ne-a informat că 144 de oameni au fost amendaţi de poliţişti, iar alţi nouă de jandarmi. Valoarea totală a amenzilor este de 189.950 lei.

Reamintim că legislaţia prevede, pentru nerespectarea acestor restricţii, sancţiuni cuprinse între 100 – 5000 lei pentru persoane fizice, respectiv 1.000 – 70.000 lei pentru persoanele juridice.

„Le mulţumim celor care au dat dovadă de responsabilitate şi le reamintim tuturor că doar respectând legea şi recomandările şi dând dovadă de bun-simţ şi conştiinţă vom depăşi împreună aceste momente” a declarat Ionuţ Epureanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: