Primăria Sucevei a cumpărat un aparat de testare pentru noul coronavirus

 > Echipamentul va ajunge într-o săptămână şi va fi montat la Spitalul Judeţean

Ion Lungu a anunţat joi că a semnat un contract cu firma Praxis Medica din Iaşi pentru aducerea unui aparat de testare pentru noul coronavirus, tip PCR, care va fi livrat din Coreea de Sud.

„Valoarea contractului cu echipamentele necesare ajunge la suma de 429.158,82 lei (TVA inclus)” a spus primarul, care a menţionat că a achitat deja avansul în suma de 299.122,57 lei (TVA inclus).

El a mai declarat că, în urma discuţiei avute cu noul manager al Spitalului Judeţean, dr. Florin Filip, s-a dat undă verde pentru montarea aparatului de testare la spital.

„Perioada de livrare prevăzută în contract este de 14 zile, dar am primit promisiunea din partea vânzătorului că va face tot posibilul pentru a livra comanda într-o săptămână” a spus Lungu. El a arătat că, prin aducerea acestui aparat la Suceava, se doreşte testarea cu prioritate a cadrelor medicale, a persoanelor care prezintă suspiciune de infectare cu noul coronavirus şi nu numai. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: