Miley Cyrus şi Reese Witherspoon descoperă din izolare că au locuit în aceeaşi casă

Vedetele continuă să accepte invitaţia de a participa la programul de interviuri realizat de Miley Cyrus pe Instagram şi să dezvăluie detalii despre felul în care îşi petrec timpul în perioada de izolare, voluntară în multe cazuri, pentru a combate noul coronavirus, iar uneori apar în spaţiul public şi lucruri surprinzătoare, aşa cum s-a întâmplat miercuri, când celebritatea invitată în acea emisiune online a fost Reese Witherspoon, relatează EFE.

În timpul participării sale la “Bright Minded”, emisiunea zilnică prezentată de Miley Cyrus pe Instagram, Reese Witherspoon, care este actriţă, producătoare şi femeie de afaceri, a declarat că fiul ei cel mic, Tennessee, provenit din a doua sa căsătorie, este „cel mai fericit că poate sta acasă alături de fraţii săi mai mari”.

În timpul unei conversaţii însufleţite în care fanii au putut să-i vadă pe toţi cei trei copii într-o transmisie pe Instagram Live, cele două actriţe au vorbit şi despre casa în care locuia Madeline Martha Mackenzie, personajul interpretat de Reese Witherspoon în serialul „Big Little Lies”, produs de HBO, şi care s-a dovedit a fi aceeaşi reşedinţă în care a putut fi văzut timp de mai multe sezoane personajul principal din serialul „Hannah Montana”, produs de Disney, care a propulsat-o spre celebritate pe Miley Cyrus. „Ştiam eu că mai văzusem casa asta undeva”, a spus Reese Witherspoon, care s-a declarat total surprinsă de acest detaliu, după ce a aflat că atât ea, cât şi Miley Cyrus au locuit în acea casă (în perioade diferite, n.r.) atunci când au interpretat cele două personaje populare. „Putem spune că am fost colege de apartament”, a răspuns cu emoţie Miley Cyrus, care consideră că acea reşedinţă este încărcată cu o energie pozitivă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: