Începând din această dimineaţă

Dezinfecţie totală pe străzile şi trotuarele din Fălticeni

 Dată fiind evoluţia situaţiei în ceea ce priveşte Covid-19, Primăria Fălticeni şi Direcţia de Utilităţi Publice anunţă începerea dezinfecţiei străzilor şi trotuarelor din Fălticeni, vineri, 27 martie, începând de la ora 9.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Fălticeni, soluţia dezinfectantă utilizată poate crea disconfort pentru o scurtă perioadă de timp.

Pentru a permite accesul utilajelor pe sectoarele de drum care fac obiectul acţiunii de dezinfecţie, persoanele care au maşini parcate pe respectivele străzi sunt rugate să le mute temporar în alte locaţii.

Acţiunea se derulează cu sprijinul Cooperativei Agricole „Livezile” din Fălticeni, care pune la dispoziţie, benevol, utilajele necesare efectuării operaţiunii. Primăria Fălticeni le mulţumeşte pentru sprijin domnilor Radu Mercore, Mihai Călugăriţa, Vasile Andreş, Mihai Fântânaru, Mircea Costişevschi.

Pe aceeaşi cale, administraţia locală mulţumeşte public şi companiilor Simos, Romfour, Trionec, pentru sprijinul acordat benevol în această perioadă dificilă pentru întreaga comunitate. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: