Fotbal judeţean

AJF Suceava şi-a suspendat activitatea pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava şi-a suspendat activitatea pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus care afectează România.

Preşedintele Ciprian Anton a precizat că nu poate înainta o dată în care s-ar putea relua campionatele judeţene, nici formatul în care s-ar putea încheia sezonul 2019/2020.

„Este complicat de anticipat momentul în care vor reîncepe competiţiile fotbalistice. Cert este faptul că, atunci când se vor relua competiţiile, în primele trei-patru săptămâni, se va juca fără spectatori. Campionatele din judeţul Suceava vor reîncepe când va reîncepe şi restul fotbalului din România.

În Liga a IV-a ar mai fi 12 etape de disputat, iar în Liga a V-a şi în campionatele de juniori nici nu am apucat să jucăm vreo etapă în acest an. Luăm în calcul mai multe variante de finalizare a sezonului, iar în momentul în care vom afla că putem juca din nou fotbal, ne vom adapta. Pe această cale, vreau să anunţ toţi membrii afiliaţi că vom lua cele mai bune decizii în privinţa stabilirii campioanelor judeţene”, a declarat preşedintele AJF Suceava, într-o intervenţie video online.

Ciprian Anton a trimis şi un mesaj celor afectaţi de pandemia de coronavirus.

„Este foarte important să ascultăm îndemnul autorităţilor, este foarte important să ne ferim de locurile publice şi să nu intrăm în contact cu foarte multe persoane. Trebuie să stăm acasă, chiar dacă este dificil, mai ales pentru cineva obişnuit cu terenul de fotbal. Sper ca aceste momente ne-au vor face mai puternici. Fotbalul nu se va termina. Am încredere că vom ieşi cu bine din această situaţie”, a transmis şeful forului judeţean.

Grupul de lucru creat de Federaţia Romană de Fotbal pentru a fi dedicat situaţiei competiţionale din România în contextul pandemiei Covid-19 a luat o singură decizie certă după primele două şedinţe: fotbalul din Romania nu va fi reluat mai devreme de 16 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: