Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost diagnosticat cu Covid-19 şi este internat la Spitalul de Urgenţe Suceava

 > Sunt optimist că voi depăşi repede şi cu bine acest episod, a transmis şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că, în urma testului pe care l-a făcut, a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19 şi că a fost internat în seara zilei de 24 martie la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medicii suceveni.

„Am încredere în medicii şi întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiţii importante făcute an de an” a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că este încercat de un sentiment de adâncă tristeţe că foarte mulţi suceveni, între care, din păcate, şi un număr mare de cadre medicale, sunt afectaţi de coronavirus.

„Sunt alături de ei şi le urez tuturor însănătoşire grabnică” a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

El s-a adresat sucevenilor cu rugămintea de a respecta cu toată stricteţea măsurile adoptate de autorităţi, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaş.

Flutur a arătat că un gând aparte de preţuire şi respect îl are faţă de medicii şi asistentele şi pentru întregul personal de la Spitalul Județean de Urgenţe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile.

„De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o şi în aceste săptămâni de foc, o voi face şi în continuare. Acum sunt şi eu printre cei afectaţi de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăşi repede şi cu bine acest episod” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a menţionat că, în aceste zile, de pe patul de spital, se va preocupa pentru ca la Spitalul Județean de Urgenţă din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus.

În continuare, Consiliul Judeţean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava.

„Pentru ce faceţi în aceste zile de foc meritaţi tot respectul” a transmis Gheorghe Flutur personalului medical din SJU Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Medicul Gheorghe Flutur si a pierdut onoarea de mare bucovinean! Cata nonsalanta la acest tip! Iar dr Zorescu de la DSP s a justificat ca a fost o eroare ca pe listele de testare a fost si Flutur pe motiv ca erau foarte aglomerati iar colega nu il cunostea personal!!! cautati alta scuza sau fiti sincera ca va fost teama. Mai bine sa se imbolnaveasca un cadru medical decat sa l refuze pe Flutur

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: