Din cauza noului coronavirus

O femeie din judeţul Suceava a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi

 O femeie de 64 de ani din judeţul Suceava este cel de-al XI-lea caz de deces din cauza noului coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis marţi seară că femeia a fost internată în stare gravă în Spitalul Judeţean Suceava – secţia ATI, unde a fost intubată. „Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi, unde a decedat astăzi.” Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemică, fibrilaţie atrială) şi a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

„Menţionăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c” a precizat GCS. Un alt caz de deces, al XII-lea, a fost înregistrat în judeţul Bacău, fiind vorba de un bărbat de 74 ani, din judeţul Ialomiţa, internat în Spitalul Comăneşti, secţia ATI, unde a primit oxigen pe mască.

Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. şi a fost internat în 22 martie a.c., în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA şi insuficienţă renală cronică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: