Iulian Bulai (USR) cere autorităţilor să închidă Suceava

 Deputatul USR Iulian Bulai cere închiderea oraşului Suceava ’i avertizează că Moldova devine o bombă cu ceas, după ce peste 100 de cadre medicale de la Spitalul Suceava s-au infectat cu coronavirus.

Iulian Bulai, parlamentar USR, spune că neglijenţa, nepăsarea şi incompetenţa autorităţilor fac din Moldova o bombă virală cu ceas.

„Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!), cu excepţia transportului cu ambulanţa şi a aprovizionării cu produse alimentare, faceţi testări la scară largă şi dezinfectări masive” a scris Bulai pe pagina sa de socializare, citat fiind de Mediafax.

El mai spune că absolut toţi pacienţii din Suceava care trebuie internaţi la Rădăuţi trebuie testaţi, fie că au sau nu simptome, înainte de internare.

„Toate cadrele medicale trebuie dotate URGENT cu echipamente de protecţie. N-aveţi? Faceţi rost! Găsiţi soluţii! Nu ne mai spuneţi că avem, o să facem, o să rezolvăm. Doar faceţi!” a adăugat deputatul USR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: