Hotelul The Gerald’s îşi încheie activitatea hotelieră

> Hotelul de patru stele, amplasat în Rădăuţi, se va închide la finalul lunii martie 2020 > Criza actuală cauzată de Covid-19, previziunile negative pentru sectorul turismului şi stagnarea dezvoltării economice din regiune au condus la această decizie > Se caută soluţii acceptabile din punct de vedere social pentru angajaţii hotelului

 Hotelul The Gerald’s deschis în Rădăuţi, judeţul Suceava, în anul 2007, este amplasat în apropierea parcului municipal şi al Primăriei. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din nordul României şi oferă facilităţi şi servicii de înaltă clasă, în special turiştilor veniţi din străinătate, turoperatorilor şi persoanelor care călătoresc în interes de afaceri. Cu toate acestea, condiţiile-cadru generale pentru un astfel de business, în această regiune, nu au fost satisfăcătoare de ani buni şi hotelul a cunoscut o scădere substanţială a numărului de persoane care călătoresc în interes de afaceri. Situaţia economică din nordul României, în general încordată, şi restricţiile de călătorie la nivel mondial cauzate de criza Covid-19 au dus la o prognoză pesimistă pentru viitor.

În consecinţă, hotelul îşi închide activitatea începând cu sfârşitul lunii martie 2020 şi a informat autorităţile locale despre această decizie. Chiriaşii comerciali, aflaţi în clădire, nu sunt afectaţi de această decizie.

Conducerea hotelului The Gerald’s caută soluţii potrivite pentru fiecare dintre angajaţii săi. În decursul acestei săptămâni vor avea loc discuţii individuale. „Regretăm că a trebuit să luăm această decizie, dar suntem siguri că vom găsi soluţii reciproc agreate şi acceptabile din punct de vedere social pentru fiecare dintre angajaţii noştri” declară Christian Hörburger, director general.

„Vom analiza împreună cu municipalitatea ceea ce trebuie făcut cu această locaţie şi ce concept este potrivit pentru ca, în viitor, această unitate să fie utilizată cu succes economic” a încheiat Hörburger. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: