Suceava

Achiziţia de ornamente de Paşti, aprobată de CL în luna ianuarie, a fost anulată

> Primarul Ion Lungu condamnă campania de dezinformare a unor adversari politici în această perioadă dificilă

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că achiziţia de ornamente de Paşti, care fusese aprobată în luna ianuarie de Consiliul Local Suceava, nu s-a mai realizat, iar contractul a fost anulat, subliniind că dezinformările adversarilor politici sunt de condamnat în această perioadă dificilă, când ar fi normal ca toţi să fie uniţi în lupta cu Covid-19.

„Ca urmare a articolelor apărute astăzi în presa locală şi naţională, prin care USR-ul, în aceste momente de cumpănă, din păcate, doreşte să câştige puncte electorale şi acuză Primăria Suceava că a achiziţionat sistem de iluminat pentru Sărbătorile Pascale în vreme de pandemie, fără a oferi informaţii complete, vin cu următoarele precizări:

> Această achiziţie a fost aprobată pe data de 30 ianuarie 2020 în şedinţă de consiliu local şi a fost executată conform planului de achiziţie anual.

Deoarece a intervenit această situaţie de „forţă majoră, contractul a fost anulat şi banii din bugetul local nu au mai fost cheltuiţi!

> De asemenea, menţionez că, în şedinţa extraordinară de pe data de 23 martie 2020, am alocat Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava suma de 5.000.000 lei (aproximativ 1 milion euro).

Din păcate, nici în aceste momente dificile pentru comunitatea noastră, când ar trebui să fim uniţi contra unui inamic comun, Covid-19, unii sunt mai preocupaţi de dezinformări, campanii electorale mascate şi învrăjbirea comunităţii!

Mă rog în fiecare zi la Bunul Dumnezeu să trecem cu bine peste această grea încercare!”, a transmis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: