34 de amenzi aplicate, noaptea trecută, sucevenilor care au ieşit din case fără a avea urgenţe

 În noaptea de 24 spre 25 martie, poliţiştii şi jandarmii au supravegheat din nou străzile judeţului. De data aceasta, au acţionat peste 150 de persoane.

Potrivit comisarului-şef de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii au aplicat 34 de amenzi în valoare de 77.400 lei pentru nerespectarea prevederilor privind interzicerea deplasărilor după ora 22, respectiv încălcarea prevederilor art. 5 al Ordonanţei Militare nr. 2.

Ca şi în noaptea precedentă, s-au difuzat solicitări de a rămâne în case prin intermediul mijloacelor acustice din dotarea autospecialelor de poliţie.

Activităţile vor fi permanentizate, având în vedere că, începând de ieri, s-a restricţionat total circulaţia persoanelor în afara situaţiilor prevăzute la art. 4 din ordonanţă, a precizat Epureanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: