Un sucevean s-a plâns la poliţie că dezinfecţia făcută în scara blocului afectează sănătatea sa şi a familiei

Un bărbat de 38 de ani, din Suceava, a sesizat la Poliţia Suceava despre faptul că la locul de domiciliu s-a făcut dezinfecţie pe casa scării cu o substanţă care afectează sănătatea sa, dar şi a familiei.

El a mers la poliţie, luni, în jurul orei 22.30.

Suceveanul a povestit poliţiştilor că, în jurul orei 20, „nişte persoane” au făcut dezinfecţie pe casa scării unde locuieşte şi că, ulterior, mirosul substanţei folosite a pătruns şi în incinta apartamentului său, situat la etajul cinci al acestui imobil, făcându-şi griji cu privire la sănătatea familiei.

Totodată, acesta a indicat poliţiştilor că a fost înştiinţat de unii vecini despre efectuarea dezinfecţiei în cauză pe casa scării unde locuieşte.

Poliţiştii au făcut verificări în zonă, fiind luată legătura telefonic cu preşedintele de asociaţie a imobilului, care a confirmat efectuarea acestei dezinfecţii printr-o firmă de profil, avizată să asigure servicii şi care foloseşte substanţe autorizate sanitar veterinar.

Ulterior, s-a cerut intervenţia la faţa locului a lucrătorilor din cadrul ISU Suceava, care au măsurat cu aparate de specialitate nocivitatea substanţelor din imobil, nefiind înregistrate creşteri CBRN peste valorile normale în concentraţia de aer cu substanţe nocive pentru sănătate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: