Un pacient de la Spitalul Municipal Rădăuţi a fost confirmat cu noul coronavirus şi transferat la Secţia Covid-19 din Suceava

> Managerul Traian Andronache spune că personalul medical care a intrat în contact cu pacientul va fi testat

 Un pacient cu noul coronavirus a fost confirmat luni seara la Spitalul Municipal Rădăuţi şi a fost transferat imediat la Secţia Covid-19 a Spitalului Judeţean Suceava.

Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronache, ne-a declarat ieri că toate persoanele suspicionate de infectare cu noul coronavirus au fost testate.

El a arătat că luni seara un caz a fost confirmat pozitiv şi a fost dirijat către secţia de Covid-19 a Spitalului Judeţean Suceava.

Traian Andronachi a menţionat că personalul medical al spitalului nu a fost infectat cu noul coronavirus şi a subliniat că se respectă procedurile şi protocoalele.

„Toate persoanele care au avut contact cu pacientul, chiar dacă au avut echipament de protecţie, vor fi testate” a spus managerul Spitalului Municipal Rădăuţi.

El a arătat că testele pe care unitatea spitalicească le-a avut pe stoc s-au folosit în totalitate şi că aşteaptă să fie completat stocul.

Traian Andronachi a mai declarat că, după ce SJU Suceava a fost închis în vederea dezinfecţiei totale şi reorganizarea în spital a Secţiei Covid-19, toate urgenţele de la nivelul judeţului vor ajunge la Spitalul Municipal Rădăuţi, aşa cum s-a discutat şi cu directorul DSP Suceava, şi cu directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: