Primăria Suceava continuă să funcţioneze

> Se pune accent pe comunicarea online sau telefonică > Autobuzele nu circulă între orele 9-14 şi 22-4.30 > Programul Stării Civile este redus

Primăria Municipiului Suceava continuă să funcţioneze şi în aceste condiţii de stare de urgenţă sanitară, pentru a soluţiona problemele sucevenilor, „însă în această perioadă punem mai mult accent pe mediul online pentru siguranţa dumneavoastră” a anunţat ieri viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a arătat că, pentru informaţii de interes public, se poate accesa site-ul Primăriei, unde utilizatorii sunt îndrumaţi, pas cu pas, către informaţiile de care au nevoie.

„În cazul în care nu aveţi acces la mediul online, puteţi solicita informaţii apelând numărul de telefon 0230 212 696” a menţionat Lucian Harşovschi.

El a subliniat că bonificaţia de 10% pentru plata taxelor şi impozitelor a fost prelungită până la data de 30.06.2020, iar acestea pot fi achitate online prin www.ghiseul.ro.

Programul Serviciului de Stare Civilă s-a modificat după cum urmează: pentru primirea şi eliberarea actelor la Decese: > luni – vineri: 9 -13; 14 -15; > sâmbătă: 9-13; primirea şi eliberarea actelor la Naştere nou-născuţi se face în baza programării telefonice 0230 212 696 int. 115/315.

Pentru toate celelalte activităţi, primirea şi eliberarea actelor se suspendă!

În cazul actelor de identitate, pe perioada stării de urgenţă se menţine valabilitatea acestora, iar eliberarea se va face doar pentru situaţii deosebite (pierdere, furt, programări anterioare).

Începând cu data de 25.03, autobuzele nu vor circula între orele 9 şi 14, în schimb vor fi pe traseu între 4.30 – 9 şi 14-22, după următoarele frecvenţe:

> linia 2 şi 4 program din 15 în 15 minute;

> linia 30 va circula din 75 în 75 de minute;

> linia 15 va circula din 60 în 60 de minute;

> linia 5 va circula din 75 în 75 minute;

> linia 17 va circula din 30 în 30 minute;

> linia 29 şi linia 1 se suspendă pe perioada în care este decretată starea de urgenţă.

„Evitaţi ieşirile nemotivate de urgenţe, aveţi grijă de voi şi de oamenii din jurul vostru! Staţi acasă!” a transmis viceprimarul.

El a ţinut să menţioneze că, având în vedere că un angajat al Primăriei a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, toată instituţia a fost dezinfectată în cursul zilei de sâmbătă, iar colegii care au intrat în contact cu respectivul angajat sunt în autoizolare, respectând indicaţiile medicilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: