Prima noapte cu restricţii de circulaţie la Suceava

Noaptea de luni spre marţi, 23/24 martie, a fost prima în care românii n-au avut voie să iasă din casă dacă nu au avut necesităţi de urgenţă.

În judeţul Suceava, în intervalul orar 22 – 6, au acţionat peste 140 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, care au supravegheat străzile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, poliţiştii suceveni au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.200 lei, pentru nerespectarea prevederilor privind interzicerea deplasărilor după ora 22, respectiv încălcarea prevederilor art. 5 al Ordonanţei Militare nr. 2.

„Am difuzat şi solicitarea de a rămâne în case prin intermediul mijloacelor acustice din dotarea autospecialelor de poliţie. După ora 1.30 – 2, mesajul a fost promovat doar la intervale de timp, în locaţii şi momente decise de poliţiştii din teren, pentru a nu crea totuşi un disconfort exagerat cetăţenilor” a menţionat acesta.

Sursa citată arată că activităţile vor fi continuate şi nopţile următoare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: