Panică printre angajaţii de la OJCPI Suceava

O parte dintre angajaţii Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava (OJCPI) au refuzat să intre ieri dimineaţă la muncă, în birouri, după ce s-a anunţat că soţia informaticianului unităţii, medic în cadrul Spitalului Judeţean Suceava, este suspectă de îmbolnăvire cu coronavirus.

Angajaţii i-au cerut managerului OJCPI, Vasile Mocanu, să suspende activitatea instituţiei şi să purceadă la o dezinfectare foarte serioasă a unităţii. Oamenii erau speriaţi în contextul în care la Suceava numărul bolnavilor cu coronavirus a crescut foarte mult în ultimele zile, cele mai multe cazuri numărându-se printre cadrele medicale de la Spitalul Judeţean.

De cealaltă parte, şeful OJCPI, Vasile Mocanu a susţinut că angajaţii nu au niciun motiv să nu intre în birouri, pentru că a fost realizată dezinfectarea clădirii.

„Noi am anunţat DSP şi Prefectura Suceava despre faptul că unul dintre angajaţi este soţul unei doctoriţe de la Spitalul Judeţean Suceava. Deocamdată nu avem confirmarea rezultatelor testelor făcute de doamna doctor. În momentul în care vor veni şi dacă situaţia o va impune, vom apela şi la o firmă de specialitate pentru a face o dezinfecţie a unităţii. Acum nu există niciun motiv de panică şi, din informaţiile mele, toţi salariaţii sunt la serviciu. Trebuie să luăm lucrurile în serios, însă oamenii reacţionează diferit la stres în perioada aceasta. Surprinzător pentru mine este că cei mai panicoşi dintre angajaţii OJCPI sunt cei mai tineri şi nu noi, cei mai în vârstă din conducerea Oficiului” ne-a declarat managerul OJCPI, Vasile Mocanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: