Mari semne de întrebare în ceea ce priveşte fotbalul judeţean din acest sezon competiţional

Niciun campionat organizat de FRF nu poate fi reluat decât eventual după sărbătorile de Paşti. Din cauza pandemiei generate de virusul Covid-19 pare atât de greu de prognozat când se va reveni la normal, încât este dificil de spus cu o marjă mică de eroare la ce termen se vor relua competiţiile oficiale. În această situaţie nu sunt doar campionatele naţionale, ci şi întrecerile judeţene păstorite în zona noastră de AJF Suceava.

„În mod cert, reluarea competiţiilor oficiale, oricând se va petrece acest lucru, va fi una cu porţile închise pentru spectatori. Este normal ca şi revenirea la normal să fie una graduală şi sigur că vor exista reticenţe. Toţi cei cărora le pasă de AJF Suceava se pregătesc să studieze toate variantele posibile pentru a lua cele mai bune decizii ca întrecerile ligilor a IV-a, a V-a şi de juniori să se poată încheia cu bine. Sunt convins că împreună vom găsi cele mai bune soluţii. Sunt sigur că vom trece cu bine pe această criză, iar fotbalul va reveni mai puternic. Pentru asta, este obligatoriu să fim responsabili şi să respectăm cerinţele autorităţilor, pentru că în astfel de momente sănătatea este cea mai importantă”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: