Cernăuţiul este blocat din cauza coronavirusului

 > Satul românesc Colincăuţi e plasat în carantină > Nordul Bucovinei e cea mai afectată regiune din Ucraina !

Primarul oraşului Cernăuţi, Oleksiy Kaspruk, a dispus ca toate ieşirile/intrările rutiere în localitate să fie închise.

Decizia a fost luată în data de 20 martie, pe fundalul situaţiei epidemiologice din regiune. Potrivit unui comunicat al municipalităţii din Cernăuţi, Poliţia rutieră a regiunii Cernăuţi a organizat, din 20 martie şi până la normalizarea situaţiei, o sistare totală a circulaţiei transportului rutier din şi spre oraşul Cernăuţi.

Sursa arată că poliţiştii blochează centura oraşului şi intersecţia străzilor Siciovih Strilţiv cu Vasile Alecsandri.

De menţionat că regiunea Cernăuţi e cea mai afectată zonă de coronavirus din Ucraina. Potrivit publicaţiei „Libertatea” din Cernăuţi, în prezent există 25 de pacienţi confirmaţi cu Covid-19, dintre care unul s-a însănătoşit, iar altul a decedat.

Aceeaşi sursă mai menţionează că localitatea românească Colincăuţi din raionul ucrainean Hotin a fost plasată în carantină, după ce au fost confirmate 11 cazuri de infectare cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: