Marţi, 24 martie

186 de cazuri nou confirmate de infectare cu noul coronavirus

 > În ţară numărul cazurilor confirmate se ridica la 762, 79 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi, iar opt persoane au murit

Până în 24 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 19 la Bucureşti, 3 la Craiova, două la Constanţa, una la Cluj şi una la Iaşi).

Până ieri, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Bucureşti, Suceava, Craiova şi Iaşi, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, fuseseră înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 4 ani şi 85 de ani.

La ATI erau internaţi 16 pacienţi, dintre care 6 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi era bună, staţionară.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 5.515 de persoane, pentru care se efectuau verificări spre a se depista dacă au contactat virusul Covid-19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane erau în izolare la domiciliu, aflându-se sub monitorizare medicală.

Până ieri, la nivel naţional, au fost prelucrate 12.624 de teste, dintre care 461 în unităţi medicale private. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI