Tenorul spaniol Placido Domingo anunţă că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Placido Domingo

Tenorul spaniol Placido Domingo a anunţat duminică, pe contul său de Facebook, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El a precizat că a decis să facă testul după ce a prezentat simptome de febră şi tuse, însă a dat asigurări că este “în stare bună de sănătate”. “Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atât timp cât va fi necesar din punct de vedere medical”, a afirmat tenorul spaniol, în vârstă de 79 de ani. “În prezent suntem bine cu toţii, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv”, a mai scris el. “Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a mai spus Placido Domingo.

În plus, tenorul a trimis un mesaj de încurajare, afirmând că “împreună” putem combate acest virus şi opri actuala criză mondială, “astfel încât să putem reveni la vieţile noastre normale mai curând posibil”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: