Pentru personalul care acţionează în prima linie cu pacienţi cu Covid-19

Spitalul Judeţean are peste 550 de echipamente de protecţie complete

Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava are, în prezent, peste 550 de echipamente de protecţie complete pentru personalul medical care acţionează în prima linie cu pacienţii cu Covid-19.

Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, a spus că în acest moment unitatea medicală are peste 550 de echipamente complete de protecţie pentru intervenţii la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus SARS-CoV-2 cu simptome grave.

El a precizat că aceste echipamente de protecţie complete sunt pentru personalul medical din Unitatea de Primiri Urgenţe, Anestezie-Terapie Intensivă, Secţia de Boli Infecţioase şi Secţia de Pneumologie.

„E vorba de personalul medical din prima linie” a spus Rîmbu.

Totodată, pentru cazurile uşoare sunt asigurate măsurile de protecţie cerute de protocoalele în vigoare, a menţionat Vasile Rîmbu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI