Handbal masculin

 Jucătorii de la CSU din Suceava fac antrenamente la domiciliu

> Doi jucători străini, Majic şi Kobzii, sunt în locaţiile în care stăteau şi anterior în Suceava

Handbalul românesc şi-a suspendat activitatea până la încetarea stării de urgenţă. La luarea acestei decizii a participat şi decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, profesorul Petru Ghervan.

„Nu a fost loc de negocieri în stabilirea acestei decizii pentru că ea a fost luată în cadrul unei videoconferinţe. Era şi normal să respectăm hotărârile luate la nivel naţional în aceste momente neobişnuite din cauza pandemiei de coronavirus”, a spus profesorul Ghervan.

Majoritatea jucătorilor de la CSU din Suceava sunt la domiciliul lor şi se antrenează după un program stabilit de conducerea tehnică. „Stranierii” Majic şi Kobzii se pregătesc şi ei cum pot, dar în locaţiile în care se aflau anterior în Suceava, ei fiind întorşi de la graniţele statelor lor din cauza pandemiei cu Covid-19.

„Sigur că modul de pregătire este cu totul diferit decât cel anterior şi noi am încercat să ne adaptăm cum putem acestei situaţii deosebite. Totuşi, vorbim între noi, avem şi vizionări pe cât posibil şi avem şi un sistem de relativ control cu transmiterea pulsului, imagini cu exerciţiile şi alte metode pentru a încerca să păstrăm forma fizică a jucătorilor noştri. Nu se ştie exact ce va urma, dar trebuie să fim pregătiţi pentru că obiectivul propus pentru acest sezon competiţional este unul foarte important pentru noi, promovarea în Liga Naţională. Am luptat până acum şi vom lupta şi în continuare pentru a ne atinge obiectivul propus. Important este să fim sănătoşi şi să urmărim indicaţiile autorităţilor pentru ca să ne putem revedea cu bine noi, suporterii noştri şi toată lumea de altfel”, a afirmat profesorul Petru Ghervan.

„Jucătorii nu pot face mare lucru la domiciliu în acest moment, dar încercăm să le găsim ceva de făcut pentru că trebuie să avem grijă să nu pună kilograme în plus. Important este să ne menţinem sănătatea şi să stăm acasă”, a completat şi antrenorul echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: