USV asigură o masă pe zi studenţilor aflaţi în dificultate

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a anunţat că, începând cu 19 martie a.c., asigură o masă de prânz, în limita sumei de 15 lei pe zi, din veniturile proprii, studenţilor cazaţi în căminul universităţii aflaţi în situaţii dificile, care nu le permit asigurarea condiţiilor minime de întreţinere.

USV precizează că studenţii – care nu sunt angajaţi şi nu au alte surse de venituri – vor completa o declaraţie pe proprie răspundere la administraţia căminului C4, comunicând perioada în care vor rămâne cazaţi în cămin şi pentru care doresc să fie sprijiniţi cu o masă zilnică. De asemenea, conducerea USV se adresează studenţilor universităţii să dea dovada de spirit de întrajutorare şi să acorde tot sprijinul posibil colegilor aflaţi în dificultate.

„În cazul în care vor apărea şi alte situaţii critice, universitatea va încerca să identifice cele mai bune soluţii pentru a rezolva problemele studenţilor aflaţi în dificultate” mai arată comunicatul USV. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!