Ştefan Mandachi îşi pune gratuit hotelul de 4 stele la dispoziţia cadrelor medicale din judeţ

Ultimele patru etaje ale hotelului „Mandachi” din Suceava, ceea ce înseamnă 80 de camere de 4 stele, vor fi puse gratuit la dispoziţia cadrelor medicale din întreg judeţul nostru care sunt suspecte de infectare cu coronavirus sau care nu doresc să meargă acasă la familie pentru izolare sau pentru odihnă.

Managerul complexului, Gabriel Melniciuc, a declarat joi că hotelul a fost închis şi că, după discuţiile purtate cu Ştefan Mandachi, proprietarul întregii afaceri, s-a decis ca hotelul să fie pus la dispoziţia medicilor, infirmierelor, asistentelor, voluntarilor şi tuturor celor care lucrează pentru spitalele din judeţul Suceava şi care nu doresc să pună viaţa familiilor lor în pericol pe perioada cât lucrează în spitale.

„Camerele vor fi puse la dispoziţia cadrelor medicale care nu se pot întoarce acasă de frica de a nu-şi infecta familia. Nu neapărat că sunt bolnave sau nu de coronavirus. Nu ne trebuie niciun ban din partea statului. Nu vrem nimic” a spus Gabriel Melniciuc, care a adăugat „Oferim doar cazare şi o masă caldă pe zi. Pentru că suntem preocupaţi de sănătatea angajaţilor noştri, nu putem pune la dispoziţia cadrelor medicale şi restul serviciilor complementare, cum ar fi curăţenia din camere. Camerele vor fi puse la dispoziţia cadrelor medicale şi acestea le vor distribui în funcţie de urgenţe”.

Ştefan Mandachi a anunţat că le va asigura celor cazaţi în hotelul său, zilnic, şi câte o masă, în regim de catering, de la restaurantul „Spartan”.

În plus, salonul de nunţi şi evenimente „Magnificus Plaza” va fi golit de mese şi scaune şi va fi pus gratuit la dispoziţia antreprenorilor suceveni care doresc să realizeze urgent măşti de protecţie.

„Sunt antreprenori care au anunţat că au maşini de cusut, dar că nu au unde le produce. Noi le punem la dispoziţie tot spaţiul de care dispunem, gratuit, cu condiţia ca măştile să fie livrate şi ele gratuit către Spitalul Judeţean Suceava” a precizat Melniciuc.

Numărul de contact pentru cei interesaţi este 0330/111999. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI