Până ieri, în judeţul Suceava

Nouă pacienţi cu noul coronavirus

> Opt persoane erau suspecte de infecţie, iar 144 erau în carantină > Numărul sucevenilor aflaţi în autoizolare s-a dublat într-o singură zi!

În judeţul Suceava erau ieri nouă persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus SARS-CoV-2, a anunţat DSP Suceava, arătând că mai erau internate opt persoane în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, persoane de la care s-au prelevat probe, aşteptându-se rezultatele testelor.

În judeţ, în carantină instituţionalizată, în spaţii special pregătite şi amenajate în acest sens, erau ieri 144 de suceveni.

Numărul sucevenilor aflaţi în autoizolare se dublase în ultimele 24 de ore, de la 836 la 1614.

Dintre ei, 1.326 de persoane călătoriseră în zonele de risc, iar 288 sunt membri ai familiilor acestora.

Până joi au ieşit din autoizolare 568 de persoane.

Miercuri, DSP Suceava a sancţionat cu amendă de 10.000 de lei o persoană din Şcheia care nu a respectat autoizolarea.

Până ieri, în judeţ, s-au aplicat opt amenzi pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare, în valoare totală de 80.000 de lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: