Canotaj

Singurul sportiv de la CSM Suceava care are şanse la Olimpiada de la Tokyo, Florin Artenie Fântânaru, se pregăteşte cu lotul olimpic

Pandemia declanşată de virusul Covid-19 a bulversat pur şi simplu calificările şi pregătirea pentru Olimpiada din acest an, din Japonia. În pofida temerilor, justificate, niponii ţin la desfăşurarea competiţiei în perioada 24 iulie – 9 august 2020.

Pentru moment, în acest context, cei mai buni sportivi ai României, calificaţi sau care au şanse reale de a accede la cel mai „tare” concurs al Terrei, se pregătesc în continuare în condiţii spartane.

Unul dintre aceşti sportivi este canotorul Florin Artenie Fântânaru, sportiv antrenat la clubul sucevean de Ioan Despa, şi care este în pregătire la Snagov cu lotul olimpic al României.

„Sportivul nostru face parte din barca de opt plus unu care va lupta pentru calificarea la Olimpiadă. Acum el se pregăteşte la Snagov cu loturile României, din care fac parte o grămadă de sportivi originari din judeţul Suceava. Ar fi un lucru absolut deosebit ca şi CSM Suceava să aibă un sportiv la o olimpiadă de pomină, cum este cea din 2020”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: