Harvey Weinstein a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală şi vătămare corporală

Producătorul de film american Harvey Weinstein a fost dat în judecată de o femeie, care îl acuză de agresiune sexuală şi vătămare corporală, fapte petrecute în 2014 în Los Angeles. La începutul lunii, producătorul de film a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, spune că acesta a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, promiţându-i un rol într-un film, iar apoi a ameninţat-o că îi distruge cariera, potrivit documentelor depuse în instanţă, citate de tmz.com.

Faptele s-ar fi petrecut în 2014, în Los Angeles.

Femeia l-a cunoscut pe producător la un eveniment public, iar acesta a chemat-o în camera sa de hotel, pentru o discuţie de afaceri, după ce i-a spus că are un proiect de film perfect pentru ea.

Aceasta spune că a fost agresată sexual, iar ulterior Weinstein a ameninţat-o că îi distruge cariera. Femeia mai spune că a suferit un şoc atât de puternic încât a dezvoltat o depresie şi a început să îşi piardă părul.

Reclamanta a cerut despăgubiri a căror valoare nu a fost făcută publică.

La începutul lunii martie, producătorul de film Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: