După 12 zile de meditaţie în deşert, Jared Leto mărturiseşte că abia acum a aflat despre pandemie

Jared Leto, solistul Thirty Second To Mars, spune că abia acum a aflat despre pandemia de COVID-19. Artistul şi-a petrecut ultimele 12 zile în deşert, pentru a medita, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei în play-listul zilei.

Cântăreţul şi actorul Jared Leto a trimis un mesaj fanilor de pe Twitter luni, după ce s-a întors din deşert, unde a stat 12 zile pentru a medita. Artistul în vârstă de 48 de ani a mărturisit să nu a comunicat cu nimeni în toată această perioadă şi că abia a aflat despre evoluţia COVID-19 în lume.

„Wow. În urmă cu 12 zile am început un program de meditaţie în deşert. Am fost total izolaţi. Fără telefoane, fără comunicare etc. Nu am avut habar de ce se întâmpla în afară”, a scris Jared. “Am ieşit ieri într-o lume diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. Copleşitoare – cel puţin. Primesc mesaje de la prieteni şi familie de peste tot în lume şi încercăm să ne punem la curent”, a mai scris acesta. „Sper că voi şi ai voştri sunteţi ok. Vă transmit energie pozitivă. Rămâneţi acasă. În siguranţă”, şi-a încheiat acesta mesajul.

În timp ce se afla în deşert, Jared Leto a distribuit nişte imagini care surprindeau momentul în care era să moară pe munte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: