Senatorul PSD Ioan Stan îi transmite lui Gheorghe Flutur să modernizeze şi drumul judeţean Vicovu de Sus – Ulma

> Trebuie să-i ajutăm pe liberali fie cu bani când suntem la guvernare, fie cu sfaturi când suntem în opoziţie, arată şeful PSD Suceava

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, ieri, preşedintelui CJ Suceava şi al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, că ar trebui să se ocupe şi de problemele reale ale cetăţenilor, nu doar de exerciţii de imagine, arătând că o situaţie ce trebuie remediată urgent este cea a drumului judeţean Vicovu de Sus –Ulma.

„Pentru că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava se ocupă încă de la începutul mandatului mai mult de campania electorală decât de administrarea judeţului, venim în ajutorul domniei sale semnalându-i faptul că drumul judeţean 209 G ce trece prin localităţile Vicovu de Sus, Straja, Brodina şi Ulma nu a mai fost modernizat din 2004 şi că oamenii din zonă solicită urgentarea asfaltării drumului judeţean 176, pe porţiunea Brodina – Brodina de Jos” a transmis Ioan Stan.

El a arătat că vorbeşte despre probleme concrete, care se cer a fi rezolvate cât mai curând şi cât mai eficient, în condiţiile în care nu există săptămână în care preşedintele CJ Gheorghe Flutur să nu prezinte „marile realizări” ale Consiliului Judeţean în infrastructura locală.

„E drept că unele dintre aceste realizări, pe care dumnealui le prezintă ca şi cum ar fi doar rodul efortului personal depus în acest sens, le recunoaştem şi noi, deoarece au fost finanţate din banii pe care guvernul PSD i-a alocat judeţului nostru fără să ţină cont de culoarea politică a celui care se află în fruntea Consiliului Judeţean. Dar astea sunt detalii şi e lucru ştiut că domnul Flutur nu se împiedică în detalii, după cum nu se împiedică nici de problemele reale ale judeţului şi nici atunci când se prinde în horă. Noroc că PNL-ul nu obişnuieşte să stea mult la guvernare, iar cât stă venim noi să-i atragem atenţia cu diverse amănunte, cum sunt aceste drumuri judeţene pe care efectiv nu se poate circula, tocmai ca să nu se facă de râs. Din respect faţa de istorie şi de Brătieni, trebuie din când în când ajutaţi. Fie că îi ajutăm cu bani când suntem la guvernare, fie cu sfaturi când suntem în opoziţie” a precizat Stan.

El subliniază că administrarea unui judeţ presupune mai mult decât organizarea de serbări câmpeneşti şi prezentarea în media de proiecte năstruşnice, cum ar fi autostrăzi cu tuneluri, aeroport la Floreni, săli polivalente, spital de copii.

„E adevărat că toate acestea sunt nişte excelente exerciţii de imagine, dar nimic mai mult. Or oamenii din judeţ aşteaptă în primul rând să le rezolvi problemele deja existente şi mai apoi să te ocupi de ceea ce visezi peste noapte” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI