Două medalii pentru sportivii de la CSU din Suceava

Recent, pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional de Aruncări Lungi pentru seniori şi tineret.

La competiţie au luat startul şi doi sportivi antrenaţi de profesorul Ioan Zanfirache la CSU din Suceava, Ştefan Mura şi Marius Musteaţă. Cei doi au avut o comportare deosebită, reuşind să urce pe podiumul de premiere.

Ştefan Mura a devenit vicecampion naţional de seniori în proba de aruncare a discului, el fiind devansat doar de Alin Firfirică, cel mai bun atlet din România al ultimilor 2 ani. Firfirică, sportiv antrenat de Daniela Costian, care este calificat pentru Jocurile Olimpice din luna august, de la Tokyo, este legitimat în prezent la Steaua Bucureşti, însă până la începutul lui 2019 a activat tot la CSU Suceava.

În ce-l priveşte pe Marius Musteaţă, acesta a cucerit medalia de bronz în proba de aruncare a greutăţii a seniorilor, confirmând forma bună în care se află.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI