Cinci persoane cu suspiciune de coronavirus, internate în secţia de Boli Infecţioase a SJU Suceava

> Nouă suceveni sunt în carantină în spaţiile special amenajate > Toate persoanele testate marţi au avut rezultate negative

 Cinci persoane erau ieri în izolare cu suspiciune de coronavirus, fiind internate la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a anunţat DSP Suceava.

Sursa citată arată că în cursul zilei de ieri erau aşteptate rezultatele analizelor.

Totodată, DSP Suceava a menţionat că în cazul celor două persoane testate marţi, precum şi a persoanelor care au călătorit în acelaşi avion cu ucraineanul infectat (cea de a doua probă), rezultatele sunt negative.

Pentru prima dată în judeţul Suceava, erau nouă persoane aflate în carantină în spaţiile special amenajate.

În judeţ erau 651 de persoane monitorizate la domiciliu, fără să prezinte simptomatologie specifică. De asemenea la domicilii mai erau 354 de persoane care călătoriseră în zonele de risc şi alte 297, membri ai familiilor acestora.

Ieri 56 de persoane au ieşit din autoizolare (totalul persoanelor ieşite din autoizolare fiind de 282).

În judeţ s-a înregistrat un singur caz confirmat cu coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: