Toate şcolile din România vor fi închise începând de miercuri până pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsurii

Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă a decis, luni, închiderea unităţilor şcolare publice din învăţământul preşcolar (grădiniţe), primar, gimnazial, liceal, post liceal şi profesional, începând din data de 11.03.2020 până la data de 22.03.2020 cu posibilitatea de prelungire ca măsură preventivă în contextul epidemic actual, a anunţat premierul demis Ludovic Orban.

Aceeaşi structură recomandă copiilor şi părinţilor acestora să petreacă pe cât posibil cât mai mult timp la domiciliu, evitând spaţiile publice aglomerate.

Modul în care se vor recupera cursurile va fi stabilit ulterior, a completat ministrul Educaţiei, Monica Anisie, care a spus că se analizează posibilitatea efectuării cursurilor online. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: