Primarul Ion Lungu a văzut autobuzele electrice care vor ajunge la Suceava în septembrie

> El a decis ca autobuzele să fie verzi, deoarece Suceava este un oraş verde

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, ieri dimineaţă, discuţii la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA) vizând pregătirea montajului financiar pentru autobuzele electrice licitate şi modalitatea de recuperare a TVA-lui.

Dat fiind că agentul economic câştigător, BMC City Bus, este înregistrat în România, se poate recupera TVA-ul prin cererea de plată, anunţă Lungu.

De asemenea, el a avut discuţii referitoare la suma economisită la licitaţie, care va fi folosită tot la cumpărarea de autobuze electrice.

În aceeaşi zi, primarul s-a deplasat la sediul firmei câştigătoare, unde a primit o veste bună, aceea că toate cele 25 de autobuze licitate pot să ajungă la Suceava în luna septembrie a.c..

„Am stabilit culoarea autobuzelor, care va fi Yellow Green 6018 (verzui deschis), având în vedere că oraşul Suceava este oraş verde” a mai declarat Lungu.

El a mai spus că a făcut „o vizionare la autobuzul pe care îl au în curte, adus de la ZTE, care a fost licitat şi va fi adus la Suceava”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: