Atletism, Campionatele Naţionale în sală pentru juniori II

Trei medalii de argint pentru sportivele de la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung

La finele săptămânii trecute, sala „Ioan Soter” din complexul „Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit Campionatele Naţionale de Atletism în sală pentru juniori II. Sportivele sucevene au reuşit să cucerească, la sfârşitul întrecerilor, trei medalii de argint, două dintre ele obţinându-le Maria Talida Sfârghiu, în probele de 800m şi 1500 metri, respectiv Mădălina Sîrbu, în proba de 3000 m.

„Poate că Talida Sfârghiu era marea favorită în probele în care a luat startul, însă trebuie de amintit faptul că ea a avut un sezon competiţional foarte încărcat. În aceste condiţii, aş vrea să reamintesc rezultatele remarcabile obţinute de sportivii câmpulungeni legitimaţi la CSM Suceava şi CSM Rarăul.

Talida Sfârghiu: locul 1 la Campionatul Balcanic de sală din Turcia J1 în proba de 1500 m şi locul 3 la ştafeta 4×400 m cu echipa naţionala, locul 1 la Campionatul Naţional de sală J1 în proba de 1500m şi cele două medalii obţinute la acest concurs.

Mădălina Elena Sârbu: locul 1 la Campionatul Balcanic de sală din Turcia J1 în proba de 3000 m, locul 2 în proba de 1500m şi locul 2 în proba de 3000m la Campionatul Naţional de sală J1, locul 3 la Campionatul Naţional de Seniori 3000 m, locul 1 la Campionatul Naţional de Tineret în proba de 3000 m şi medalia obţinută la acest concurs.

Antonia Bodnariuc: locul 3 ştafeta 4×400 m cu echipa naţională la Campionatul Balcanic de sală din Turcia J1, locul 1 la Campionatul Naţional de sală J1 în proba de 800m.

Pentru aceste rezultate remarcabile, aş dori să mulţumesc Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliului Local şi primarului Mihăiţă Negură, sponsorilor Maghebo, Tudely şi Papa Bun şi firmei Gold Nutrition, care are grijă de vitaminizarea sportivei Talida Sfârghiu”, a precizat antrenoarea sportivelor câmpulungene, Elena Erzilia Ţâmpău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: