Numărul sucevenilor aflaţi în izolare la domiciliu se apropia, ieri, de 600

> Patru persoane ieşiseră din această situaţie > În ţară au fost înregistrate 14 cazuri de infectare cu coronavirus Covid-19, dintre care unu în judeţul Suceava

 Numărul sucevenilor aflaţi în izolare la domiciliu se apropie de 600, a anunţat, duminică, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava.

Potrivit DSP Suceava, în judeţ, erau, duminică după amiaza, izolate la domiciliu 322 de persoane care călătoriseră în zonele de risc şi 273 de membri de familie.

Sursa citată arată că patru persoane au ieşit din autoizolare după ce s-a scurs perioada de 14 zile prevăzută de procedură, fără să prezinte simptome de infectare cu coronavirus.

Totodată, se menţiona că cele 595 de persoane sunt monitorizate la domiciliu, fără simptomatologie specifică.

În judeţ, nu erau persoane aflate în carantină în spaţiile special amenajate şi nici persoane internate în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Suceava cu suspiciune de infectare cu Covid-19.

Un sucevean, un bărbat de 71 de ani din Mălini, a fost diagnosticat cu coronavirus şi este internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Starea sa de sănătate este ameliorată.

Până ieri, în ţară au fost, în total, diagnosticate cu noul coronavirus 14 persoane, dintre care patru au fost externate, fiind declarate sănătoase. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI