Pentru examenul de bacalaureat la română şi la matematică

USV oferă consultaţii gratuite

 În vederea susţinerii examenului de bacalaureat şi a examenului de admitere la facultate, profesori ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava oferă şi în acest an consultaţii gratuite la limba şi literatura română şi la matematică.

Pentru al patrulea an consecutiv, elevii din judeţul nostru, dar şi din judeţele învecinate, care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele, pot profita de această oportunitate. Consultaţiile sunt concepute sub forma unor module interactive şi vor putea fi personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al elevilor participanţi.

Pentru înscriere este necesară completarea unei cereri aflate pe site-ul Usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”, şi transmiterea ei în perioada 25 februarie – 7 martie. Orarul consultaţiilor va putea fi accesat pe site-ul USV, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri. Alte informaţii, la nr. de telefon 0230-216147, int. 505.

În urma cursurilor de pregătire desfăşurate în perioada februarie-mai 2019, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanţi au obţinut diploma de bacalaureat, anunţă USV.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: