Seară de tango argentinian

Muzeul Naţional al Bucovinei anunţă o nouă seară de tango argentinian, „Piernazo del Campeon 3”, în data de 29 februarie a.c., ora 19, la Muzeul de Istorie.

Braşoveanul Kicsi Csongor, dansator profesionist, câştigătorul Campionatului European de Tango la secţiunea „Tango salon” de la Todi, Italia, va face o demonstraţie de tango, urmată de secţiuni de dans, la care este invitat şi publicul să participe.

Kicsi Csongor a adus pentru prima oară în România o medalie de aur la tango argentinian, dansul elegant şi pasional care a fost inclus de UNESCO pe lista Patrimoniului Umanităţii ca „bun cultural imaterial“.

Locul I obţinut la Campionatul European l-a propulsat direct în finala Campionatului Mondial de Tango de la Buenos Aires, Argentina, ce a avut loc în august 2018. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: