Nicolae Roşca ne salută cu o carte nouă

„Kalimera”

După „Consemnat”, apărută în 2018, şi „Lapte şi miere”, apărută în 2019, jurnalistul sucevean Neculai Roşca vine în faţa cititorilor săi cu o carte nouă, „Kalimera”.

O carte „cu rădăcini în formidabilul Remezău, dar şi peste deal, în nu mai puţin demnul de preţuire Veţău al Putnei”, care cuprinde „altfel de istorisiri decât cele scrise mai înainte, dar toate pornesc din acelaşi loc, odată cu povestitorul”, după cum spune autorul în „Cuvânt înainte”.

Cu o postfaţă de prof. Victor Iosif, corectată de o valoroasă colaboratoare, prof. Ana Buzincu, tehnoredactată de Iuliana Roşca, cea care a realizat şi coperta, şi cuprinzând şi lucrări de grafică ale autorului, „Kalimera” se va lansa vineri, 28 februarie a.c., la ora 17, în sala de evenimente a Muzeului Naţional al Bucovinei din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: